Onuitgegeven werk van Dany

Onuitgegeven werk van Dany Luxe

 

Dany

Date de parution : september 2023

49,00 €

TTC

Merci de créer votre compte ou de vous identifier comme utilisateur avant de mettre un article dans le panier d’achat

Luxe uitgave: 100 genummerde exemplaren met een door Dany gesigneerde en genummerde ex-libris en prent. 


Onuitgegeven Werk van Dany bundelt op 120 pagina's elf korte verhalen die Dany tussen 1966 en 1968 voor het weekblad Kuifje tekende op scenario van onder meer Christian Godard, Hubuc en Greg voordat hij met de fantasyreeks Roze Bottel doorbrak. Nog eens acht korte verhalen volgden tussen 1977 en 2011 in Kuifje en daarbuiten, waaronder een parodie op Blake en Mortimer. De meeste ervan zijn nooit eerder in een album uitgegeven.

Voor de reproductie van de negentien verhalen kon BD Must gebruikmaken van Dany's originelen en de oorspronkelijke inkleuringen die als basis dienen voor een kwalitatief onberispelijke en opnieuw ingekleurde uitgave. 

De verhalen zijn afwisselend komisch en realistisch getekend. Het laatste verhaal is een kort verhaal van 13 pagina's en een cover uit 2011 die nooit eerder zijn gepubliceerd, ook niet in het Frans.

Hieronder vind je voorbeelden van enkele gebundelde verhalen. Het gaat om de oorspronkelijke versies, dus geen pagina's die al opnieuw zijn ingekleurd.Het laatste verhaal is een kort verhaal van 13 pagina's en een cover uit 2011 die nooit eerder zijn gepubliceerd, ook niet in het Frans.

Hieronder vind je voorbeelden van enkele gebundelde verhalen. Het gaat om de oorspronkelijke versies, dus geen pagina's die al opnieuw zijn ingekleurd. De laatste pagina is een fragment uit het ongepubliceerde korte verhaal dat zich afspeelt in Istanboel.

  • met een gesigneerde ex-libris en een gesigneerde prent!
  • Luxe uitgave : 100 genummerde exemplaren
  • Hardcover Albums van 120 pagina's